Workbee realiseert vrijwel elke koppeling!

uwkoppelingBedrijven werken tegenwoordig over het algemeen allemaal met applicaties in de cloud. Applicaties met betrekking tot bijvoorbeeld HRM, planning, verzuim of salaris worden gevoed met (medewerkers)gegevens. Workbee maakt het met behulp van haar dienstverlening mogelijk om op een eenvoudige manier data van de ene applicatie naar de andere applicatie te versturen. Applicaties worden in feite met elkaar gesynchroniseerd, hierdoor is data sneller beschikbaar en tevens toegankelijk voor iedereen die beschikking dient te hebben over de gegevens.

Het huidige integratie netwerk van Workbee wordt weergeven onder ‘integratie netwerk’. Via het overzicht ziet u direct welke koppelingen in het verleden gerealiseerd zijn. Deze koppelingen vormen samen het huidige integratie netwerk van Workbee.

Indien uw applicatie of koppeling niet in de afbeelding staat weergeven, betekent dit niet direct dat uw koppeling niet gerealiseerd kan worden. Workbee is in staat om vrijwel alle salaris-, verzuim-, HRM- en planningsapplicaties te koppelen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.