Applicaties worden dagelijks aan elkaar gekoppeld!

Workbee is een bedrijf dat op een zeer veilige manier de bezorging van data verzorgt. Workbee koppelt, als onafhankelijk integratie portal, vrijwel alle applicaties met elkaar. Data van uw applicatie met betrekking tot HRM, planning, verzuim of salaris worden gesynchroniseerd met een andere applicatie. Hierdoor beschikken alle betrokken partijen in uw zakelijk netwerk tijdig over relevante informatie.

In 2012 realiseerde Workbee de eerste koppelingen. Oprichter en directeur van Workbee, Gary Lanzalotti, zag vanuit zijn ervaring in de ICT-branche kans een meervoudig bruikbare tool te ontwikkelen die ervoor zorgt dat gegevens van A naar B verstuurd worden. Deze koppeling konden hergebruikt worden en aanvragen voor nieuw te ontwikkelen koppelingen deden zich voor. Tegenwoordig worden applicaties dagelijks aan elkaar gekoppeld.

Zodra de verbinding tussen uw applicatie en Workbee eenmaal gemaakt is, kunt u deze hergebruiken voor elke mogelijke andere koppeling. Bij verandering van Arbodienst is het bijvoorbeeld een kleine moeite om dezelfde gegevens bij uw nieuwe Arbodienst terecht te laten komen. Het hoeft overigens niet bij één koppeling te blijven, u kunt de data van uw HRM-applicatie naar verschillende bestemmingen sturen. Er zijn situaties waarin Workbee zelfs van daaruit de data terug kan sturen naar de oorspronkelijke bronapplicatie.